ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ:Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξη του στρώνει το χαλί για ενδεχόμενη πολιτική συμμαχία, προεξοφλώντας πιθανό θέμα αυτοδυναμίας της ΝΔ και δίνει αξία στην υποτιθέμενη δυναμική του παλαιού ΠΑΣΟΚ που τώρα ονομάζεται ΚΙΝΑΛ.

Με τις δηλώσεις του περί αλαζονείας του ΚΙΝΑΛ δημιουργούνται  προϋποθέσεις πολιτικής αναθέρμανσης των  σχέσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, θυμίζοντας στην Ελληνική Κοινωνία όλο το ιστορικό χρονικό που οι εναλλαγές   τους στην εξουσία ξεπούλησαν  την Χώρα.

Η κινδυνολογία της δήθεν αυτοδυναμίας για την κυβέρνηση της ΝΔ, τη στιγμή που σήμερα απροβλημάτιστα περνάει κάθε Κοινή Υπουργική Απόφαση και κάθε εντολή των Δανειστών χωρίς κανένα εμπόδιο από καμιά αντιπολίτευση με δήθεν  νομιμοφανή τρόπο, εναντία όλων των Ελλήνων πολιτών, μονό ως ‘’προφητικό’’ μήνυμα επερχόμενης συγκυβέρνησης μπορεί να θεωρηθεί.

Επειδή όμως προφήτες δεν υπάρχουν και ότι έχει παρουσιαστεί ως προφητεία ιστορικά αποτελεί μονό  εκτέλεση ενός δολίου σχεδίου κυριαρχίας, αξίζει να σημειώσουμε ότι:

Καμιά κυβέρνηση στην Ελλάδα ποτέ δεν έχει προκύψει ως αποτέλεσμα πραγματικής αυτοδυναμίας  του εκλογικού σώματος αφού η Αποχή που υπάρχει σε κάθε εκλογική μάχη ξεπερνάει το 45% του σώματος με αμφισβητήσεις για το ύψος  του ποσοστού το οποίο  μπορεί να είναι και μεγαλύτερο.

Σημαντικό είναι να τονιστεί  ότι η  καταμέτρηση των ψήφων και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται από ιδιωτική εταιρεία χωρίς καν  να συμμετέχει το Υπουργείο  Εσωτερικών.

Το χειρότερο όμως είναι  ότι  όλη η εκλογική διαδικασία , από την κατάθεση της ψήφου στην κάλπικη κάλπη , τα προφητικά exit polls,  την καταμέτρηση των ψήφων  με την εμπλοκή των δικαστικών αντιπρόσωπων και των πρωτοδικείων  τελειώνει με την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος από την ιδιωτική εταιρεία, ενώ η ανάγκη καταμέτρησης, έλεγχου, ενστάσεων, απαιτεί αρκετές ημέρες,  οι διοικήσεις φροντίζουν να εξαφανίζουν, να χάνουν, να πετούν και να καίνε τα ψηφοδέλτια μέσα σε 48 ώρες,  όμως απροκάλυπτα την επομένη των εκλογών ξεκινούν να νομοθετούν σύσσωμοι εναντία στα συμφέροντα όλων των Ελλήνων.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι  δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ ουσιαστικά σε όλες αυτές τις διαδικασίες.

Δεν έχουν μετρήσει ποτέ τους ψήφους καμιάς εκλογικής αναμέτρησης. Και ενώ  δεν είναι σίγουροι  για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων, αποδέχονται  άλλες φόρες με αμφιβολία και άλλες με τυμπανοκρουσίες τα αποτελέσματα που τους πλασάρουν.

Οι τάχα αυτοδύναμες κυβερνήσεις  με τις  ψεύτικες στατιστικές του  25 και 30 %,  που  αντιστοιχούν στο 40 – 45 % του εκλογικού σώματος μεταφράζεται στην πραγματικότητα  μόλις στο 12 με 15 % . 

Τεχνηέντως, κόμματα, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ προβάλλουν το ψεύτικο ως αληθές. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα    μιας  τεράστιας αποχής που συμβαίνει πάντα μέσα από την απαξίωση της πολιτικής και της εκλογικής διαδικασίας που προκαλείται στοχευμένα και βολεύει τους βολευτές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *