Πλήθος ισραηλινών διαδήλωσε κατά του Δρ. Albert Bourla

Ο Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Pfizer, αποδέχθηκε το φετινό ετήσιο Βραβείο Genesis 1 εκατομμυρίου  δολαρίων στην Ιερουσαλήμ του Ιδρύματος Genesis Prize, ανακοινώνοντας ότι θα δωρίσει τα κεφάλαια σε ένα προγραμματισμένο Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκε.

Να σημειωθεί πως το Genesis Philanthropy Group ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια από τους Οκρανούς ολιγάρχες Mikhail Fridman και German Khan, καθώς  και από  τον Ρώσο Petr Aven . Και Παρείχε μια μόνιμη δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση του Ιδρύματος Genesis Prize.

Το ετήσιο βραβείο, που απονέμεται από το 2014, δίνεται σε «εξαιρετικά άτομα για τα εξαιρετικά επαγγελματικά τους επιτεύγματα, τη συνεισφορά τους στην ανθρωπότητα και τη δέσμευσή τους στις εβραϊκές αξίες.

Έτσι ο Δρ. Albert Bourla ανακοινώθηκε ως ο 9ος Βραβευμένος με το Βραβείο Genesis τον Ιανουάριο του 2022 το οποίο του αποδόθηκε σε μια υπέρλαμπρη διοργάνωση την προηγούμενη εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή όμως Πλήθος Ισραηλινών διαδηλωτών συγκεντρώθηκε έξω από το Θέατρο της Ιερουσαλήμ για να διαμαρτυρηθούν για την τιμή  που αποδόθηκε στον  Μπουρλά αποκαλώντας τον δολοφόνο και εγκληματία.

One thought on “Πλήθος ισραηλινών διαδήλωσε κατά του Δρ. Albert Bourla

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *