Αποκαλυπτικός Ήταν Ο Διευθύνων Σύμβουλος Της PFIZER Σε Πρόσφατη Συνέντευξή Του Στην Washington Post

Τεράστια παγκόσμια προβολή σε όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας αναπτύχτηκε τα 2 τελευταία χρόνια για την αμερικάνικη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer που διατηρεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην παγκόσμια αγορά φαρμάκων.

Παρατηρήσαμε η αμερικάνικη αυτή εταιρεία να γίνεται γρήγορα αποδεκτή για τα αποτελέσματα της από το σύνολο των κυβερνήσεων παγκοσμίως καθώς και εκατοντάδες μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια μαζί με το σύνολο της ειδησεογραφίας του διαδικτύου να διατηρούν μια φιλικότατη στάση και να προβάλλουν την εταιρεία Pfizer παντού και με κάθε τρόπο.

Στην διαδικασία όλη αυτή της επικοινωνιακής προβολής τον μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Albert bourla εβραϊκής καταγωγής γεννημένος στην Θεσσαλονίκη.

Ο κύριος Μπουρλά μέσα στα πλαίσια της επαγγελματικής του ιδιότητας έδωσε παρά πολλές συνεντεύξεις το διάστημα αυτό ως όφειλε για την προβολή της εταιρείας που εργάζεται και δέχτηκε τεραστία αναγνωσιμότητα καθώς το όνομα του και το όνομα Pfizer της εταιρείας που διατηρεί την ιδιότητα του διευθύνοντος σύμβουλου στο διοικητικό της συμβούλιο μπήκε για τα καλά στη συνείδηση δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη.

Ο κύριος Μπουρλά βρίσκεται στους κόλπους της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer από το 1993 ως εργαζόμενος στην Pfizer Hellas και ανελίχτηκε στην διοίκηση όπου το 2001 ανέλαβε την θέση του διευθυντή marketing.

Μέχρι το 2018 όπου επιλέχτηκε να συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ανέλαβε πολλές διοικητικές θέσεις μέχρι το 2019 όπου και αναλαμβάνει την θέση του διευθύνοντος σύμβουλου την όποια κατέχει μέχρι και σήμερα.

Το 2021 το CNN Business τον ανακήρυξε ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της χρονιάς με την εταιρείας την ιδία χρόνια να κλείνει κέρδη 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων διπλασιάζοντας τα από την προηγούμενη χρόνια.

Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ σε συνέντευξη του πριν από λίγες μέρες στην Washington post live στον δημοσιογράφο Jonathan Capehart μίλησε για την αρνητική διάθεση που κάποια στιγμή είχε να ακολουθησει την διαδρομή της Pfizer και την δύσκολη απόφαση που πηρέ να ακολουθησει το ένστικτο του αφού πείστηκε μετά από αμφισβητήσεις του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *