Με μέτρα ασφαλείας και φέτος η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις προγραμματισμένες δηλώσεις σχετικά με τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου ανέφερε, πως μετά την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού δημιουργήθηκε η σημερινή, ανεξάρτητη και δημοκρατική Ελλάδα και πως το παράδειγμα των αγωνιστών του ‘21 μας εμπνέει και μας εμψυχώνει στη διαρκή προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Φυσικά, η πραγματικότητα που ισχύει σήμερα στην Ελλάδα, απέχει παρασάγγας από την ουτοπική Ελλάδα που περιέγραψε η πρόεδρος της δημοκρατίας. Διότι οι σημερινές κυβερνήσεις όχι μόνον δεν προασπίζονται την εθνική μας κυριαρχία αλλά την έχουν απεμπολήσει από το πρώτο μνημόνιο του 2010, καθώς  αμετάκλητα και άνευ όρων παρέδωσαν την εθνική ασυλία της χώρας μας. Κάποιοι από τους βουλευτές μάλιστα υπέγραψαν τα μνημόνια χωρίς καν να μπουν στον κόπο να τα διαβάσουν.

Οι χαρακτηρισμοί της χώρας ως ανεξάρτητη και δημοκρατική επίσης δεν ευσταθούν , παρα μόνον αν ληφθούν ως χλευαστικές προς τον ελληνικό λαό. Διότι μια χώρα δεν υφίσταται ως ανεξάρτητη κι ελεύθερη όταν η ίδια παραδίδει όλα τα έσοδα σε Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, χωρίς νομική προσωπικότητα και χωρίς να ελέγχεται από κανένα άλλο όργανο του κράτους. Το πού πάνε και ποιος διαχειρίζεται τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου που οι ευυπόληπτοι πολίτες σπεύδουν να πληρώνουν στο ελληνικό δημόσιο, είναι μια ίστορία που χρήζει παρέμβαση της δικαιοσύνης αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών.

Οι ήδη προβληματισμένοι Έλληνες Πολίτες από την επικρατούσα σημερινή κατάσταση απορούν με τις δηλώσεις της προέδρου της δημοκρατίας και ανησυχούν με την στάση της, διότι μια δημοκρατική χώρα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ σέβεται και ΝΑ τηρεί το σύνταγμα αλλά και τις ελευθερίες των πολιτών της, σε αντίθεση με τις σημερινές κυβερνήσεις που καταλύουν και ποδοπατούν καθημερινά τα πάντα με ΤΙΣ αποφάσεις ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *